Benvinguda

Benvolguts pares i mares

Benvinguts a la pàgina web de la nostra associació, una nova eina de comunicació de la que vosaltres, com a pares i mares d’alumnes del col·legi C.E. Valldaura, en formeu part.


Aquest curs, hem iniciat aquesta pàgina web, amb la intenció d’oferir-vos una nova via d’informació de qué fem, i quina és la funció de l’associació.


Al mateix temps, aquest nou canal de comunicació, també ens permetrà poder expressar les nostres inquietuds, propostes, suggeriments, que giren al voltant de la nostra comunitat educativa ( alumnes, professors, pares i personal de l’administració i serveis).

L’ Associació de Pares i Mares d’Alumnes és una associació sense ànim de lucre, formada per totes les famílies amb alumnes escolaritzats a l’escola i amb el següents objectius:

  • Fomentar la participació dels pares dins la comunitat educativa, col•laborant en les activitats del centre i cooperant amb el Consell Escolar en la programació d’activitats.
  • Organitzar activitats escolars que donin servei a les famílies dins l’horari escolar, així com activitats lúdiques extraescolars.
  • Donar suport i assistència als seus membres en tot el que fa referència a l’educació dels seus fills.

Recordeu sempre que l´AMPA som totes les famílies mentre els nostres fills estudiïn a l’escola, i que totes les activitats es podran fer mentre hi hagi un grup de gent entusiasta que les organitzi i les recolzi. En aquest sentit la nostra crida a la participació del màxim de persones veureu que és i serà constant.

Tenim gent que col·labora de manera puntual en les activitats enumerades, i no cal pas una gran inversió de temps, per que es tracta de feines en equip. Si us sentiu animats o teniu inquietuds al respecte, i us agradaria col·laborar en alguna de les activitats contacteu amb algú de l´AMPA o envieu un missatge a la bústia d’aquesta mateixa pàgina-blog.


SIGUEU BENVINGUTS i moltes gràcies per fer-nos confiança !!

E-mail: ampa@cevalldaura.cat

Web: http://www. ampavalldaura.com